• Haberler
  • Genel
  • AKUT, “Zafer”e yürüdü – Kocatepe Gazetesi

AKUT, “Zafer”e yürüdü – Kocatepe Gazetesi

Arama ve Kurtarma Derneği Ekipleri, Zafer Yürüyüşü’ne katıldı Kocatepe yürüyüşünde, AKUT Afyonkarahisar ekibinin yanı sıra, birçok ilden AKUT ekipleri de katılım gösterdi. Kocatepe yürüyüşü öncesinde, Şuhut ilçesinde bulunan Atatürk Evini de ziyaret eden AKUT ekipleri, buradan ilçe merkezinde düzenlenen korteje katılım sağladılar.Yürüyüş esnasında AKUT ekiplerine halkın yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. AKUT ekipleri yaklaşık 13 [&hellip]

AKUT, "Zafer"e yürüdü

Arama ve Kurtarma Derneği Ekipleri, Zafer Yürüyüşü’ne katıldı

Kocatepe yürüyüşünde, AKUT Afyonkarahisar ekibinin yanı sıra, birçok ilden AKUT ekipleri de katılım gösterdi. Kocatepe yürüyüşü öncesinde, Şuhut ilçesinde bulunan Atatürk Evini de ziyaret eden AKUT ekipleri, buradan ilçe merkezinde düzenlenen korteje katılım sağladılar.
Yürüyüş esnasında AKUT ekiplerine halkın yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. AKUT ekipleri yaklaşık 13 kilometrelik parkuru başarı ile yürüyerek tamamladırlar. Görevli AKUT Ekip Araçları ise başlangıç noktası olan Çakırözü Köyü ve Kocatepe arasında sürekli ring halinde görev yaptılar. Yürüyüş esnasında yorulan ve devam edemeyen vatandaşların yardımına koşan AKUT, birçok vatandaşın AKUT araçlarıyla Kocatepe’ye çıkmasını sağladı.
AKUT Afyonkarahisar Ekip Lideri Mehmet Uğurluoğlu, yürüyüş nedeni ile çevre illerden gelen AKUT ekiplerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, yürüyüşün başından sonuna kadar halkın göstermiş olduğu yoğun ilgi ve teveccühten mutluluk duyduklarını bu sevgi ve güvene layık olmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme