AKUT, seminerlere başladı – Kocatepe Gazetesi

AKUT Afyon Ekibi Seminer Birimi Gönüllüleri Oruçoğlu İlköğretim Okulunda eğitim gören üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri ve öğretmenlere seminer verdi. Üç ayrı oturumda, 290 öğrenci ve 8 öğretmenin katılım sağladığı seminer oldukça beğeni kazandı. Öğrencilerin ise neşeli bir gün geçirdikleri objektiflere yansıdı.AKUT Afyon Eğitim Bölüm Sorumlusu Hıdır Özkan, yaptığı açıklamada öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını [&hellip]

AKUT Afyon Ekibi Seminer Birimi Gönüllüleri Oruçoğlu İlköğretim Okulunda eğitim gören üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri ve öğretmenlere seminer verdi. Üç ayrı oturumda, 290 öğrenci ve 8 öğretmenin katılım sağladığı seminer oldukça beğeni kazandı. Öğrencilerin ise neşeli bir gün geçirdikleri objektiflere yansıdı.
AKUT Afyon Eğitim Bölüm Sorumlusu Hıdır Özkan, yaptığı açıklamada öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirterek, Afyonkarahisar da yılda ortalama 10 bin öğrenciye deprem bilinçlendirme semineri verdiklerini ifade ettiler. Oruçoğlu İlköğretim Okulu yöneticileri ise AKUT’tun okullarında gerçekleştirdiği etkinliklerden dolayı son derece mutlu olduklarını, faydalı geçen bu tip etkinliklerle ilgili kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme