• Haberler
  • Genel
  • AKUT için buluşturan gece – Kocatepe Gazetesi

AKUT için buluşturan gece – Kocatepe Gazetesi

AKUT Afyonkarahisar Birim Temsilciliği’nce yeni bir arazi taşıtının alınabilmesi için “Büyük AKUT Gecesi” isimli yardım etkinliği gerçekleştirildi Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar Birim Temsilciliği’nce yeni bir arazi taşının alınabilmesi için “Büyük AKUT Gecesi” isimli yardım etkinliği düzenlendi.AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Güral Otel'de düzenlenen yardım etkinliğinde yaptığı konuşmada, AKUT gönüllü ekibinin dağ, rafting, kanyon ve sel [&hellip]

AKUT için buluşturan gece

AKUT Afyonkarahisar Birim Temsilciliği’nce yeni bir arazi taşıtının alınabilmesi için “Büyük AKUT Gecesi” isimli yardım etkinliği gerçekleştirildi

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar Birim Temsilciliği’nce yeni bir arazi taşının alınabilmesi için “Büyük AKUT Gecesi” isimli yardım etkinliği düzenlendi.
AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Güral Otel’de düzenlenen yardım etkinliğinde yaptığı konuşmada, AKUT gönüllü ekibinin dağ, rafting, kanyon ve sel kazaları olmak üzere her türlü acil durumlarda olay yerlerine intikal ettiklerini söyledi.
AKUT’un başarılı çalışmalarıyla her geçen gün gönüllü sayısının arttığını dile getiren Mahruki, şunları anlattı:
“Bizler zaten gönüllü olarak, hiçbir karşılık beklemeden 20 yıldır çaba gösteriyoruz. Ancak önemli olan sizlerin bu davanın arkasında durmanızdır. Bizler 35. koordinasyon merkezini Afyonkarahisar’da kuruyoruz belki ama aslında Afyonkarahisar kendi AKUT’unu kuruyor. Afyonkarahisar’ın nasıl bir AKUT olmasını istiyorsanız, sizin katkı ve desteğinizle öyle bir AKUT olacaktır. Buradaki fotoğraf, Afyonkarahisar’lıların AKUT’u bağrına bastırdığının bundan sonra da sahip çıkacağının çok net bir şekilde gösteriyor. Bunun için herkese teşekkür ediyorum”
Konuşmanın ardından gecede çeşitli şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, gönüllüsü olduğu AKUT ekibi için maddi destek istedi.
Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, derneğe 5 bin lira maddi destekte bulundu. Dernek Başkanı Mahruki, desteklerinden dolayı Mühsürler’e Avrupa’nın en büyük dağı olan Elbruz Dağı tepesinden getirilen taş ile burada açılan Türk bayrağını hediye etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme