AKUT, 150 öğrencinin yüzünü güldürdü

'Sadece Bir Damla' isimli kampanya çerçevesinde toplanan kıyafet, ayakkabı, kitap ve kırtasiye malzemeleri AKUT Afyon Ekibi aracılığı ile Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine bağlı Kızıldağ İlköğretim okulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı Genç öğretmenler Bihter Gülümser ve Ülkü Öztürk tarafından tamamen amatör bir ruhla önce çevresindeki meslektaşları, sonra yakın arkadaşlarından başladıkları yardım kampanyasını sosyal medya üzerine taşıdılar ve [&hellip]

AKUT, 150 öğrencinin yüzünü güldürdü

“Sadece Bir Damla” isimli kampanya çerçevesinde toplanan kıyafet, ayakkabı, kitap ve kırtasiye malzemeleri AKUT Afyon Ekibi aracılığı ile Afyonkarahisar’ın Çay ilçesine bağlı Kızıldağ İlköğretim okulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı

Genç öğretmenler Bihter Gülümser ve Ülkü Öztürk tarafından tamamen amatör bir ruhla önce çevresindeki meslektaşları, sonra yakın arkadaşlarından başladıkları yardım kampanyasını sosyal medya üzerine taşıdılar ve önemli bir başarıya imza attılar. Tespit ettikleri okullardaki ihtiyaçları belirleyerek bu yönde kampanya başlatan genç öğretmenler, toplanan yardımları da AKUT aracılığı ile okullara ulaştırıyorlar.
Bu kapsamda son olarak Afyonkarahisar’da bulunan Kızıldağ ilköğretim okulunda eğitim görmekte olan yüz elli öğrencinin kışlık kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye ihtiyaçları karşılandı. Ayrıca kampanya kapsamında bu okulda kullanılmak üzere bir adette bilgisayar hediye edildi.
Misyonlarını “Hiçbir kurum ve kuruluşun çatısı altında olmadan destekçiler ve gönüllülerin yanı sıra emeklerimiz ve yardımlarınızla minik ellere ulaşarak ihtiyaçlarını gidermek, yüzlerinde ufak bir tebessüm bırakmak” olarak belirten genç öğretmenler AKUT gibi ülkenin güvenilir ve önde gelen sivil toplum kuruluşu ile işbirliği yapmaktan duydukları mutlulukları dile getirdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme