• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’nün sağlık atılımı, takdir topluyor

AKÜ’nün sağlık atılımı, takdir topluyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin sağlık alanındaki hizmetleri, Üniversite’yi ziyaret edenleri kendine hayran bırakıyor Çeşitli görüşme ve incelemeler yapmak üzere Afyonkarahisar’da bulunan Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi (TSTK) Başkanı ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Adayı Emin Çakmak ile TÜRSAB Başkanlığı Seçim Koordinatörü Şadan Çevit, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a makamında nezaket ziyaretinde [&hellip]

AKÜ'nün sağlık atılımı, takdir topluyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin sağlık alanındaki hizmetleri, Üniversite’yi ziyaret edenleri kendine hayran bırakıyor

Çeşitli görüşme ve incelemeler yapmak üzere Afyonkarahisar’da bulunan Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi (TSTK) Başkanı ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Adayı Emin Çakmak ile TÜRSAB Başkanlığı Seçim Koordinatörü Şadan Çevit, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
AKÜ 200 Yataklı Acil Yardım ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini de yerinde inceleyen TSTK Başkanı Çakmak ve Şadan Çevit, “AKÜ’nün yapmış olduğu bu yatırım ve almış olduğu teçhizatlar, İstanbul ve diğer büyük şehirlerimizdeki hastaneleri aratmıyor. Özellikle fizik tedavi ve robotik üniteler anlamında bölge şanslı olduğu kadar Türkiye’de böyle bir yatırıma sahip olduğu için çok şanslı. Dünyada varolan ve en son, güncel teknolojiyle verilen hizmetin Afyonkarahisar ilinde, AKÜ bünyesinde verildiğini görmek bizleri son derece memnun etti. Bundan sonra bu konuya daha fazla eğilerek, önümüzdeki günlerde yoğun bir yabancı hasta akışını sağlayacağız. Rektörümüzün tanıtım ve pazarlama konusundaki vizyonu ve özverisiyle daha hastane hizmet vermeye başlamadan ne denli yoğun çalıştığına da bizzat tanık oldum. Sağlık turizmi alanında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı da kendisine en derin şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme