• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’lü öğretim elemanlarından Romanya’ya ziyaret

AKÜ’lü öğretim elemanlarından Romanya’ya ziyaret

AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları Romanya’yı ziyaret etti Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları, Erasmus Personel Eğitimi Hareketliliği kapsamında, 8-15 Eylül 2014 tarihleri arasında Romanya'da incelemelerde bulundular.Technical University of Cluj Napoca'nın birimi olan North University Centre of Baia Mare Sanat Bölümü'nü ziyaret eden Yrd. Doç. Dr. Erdal Ünsal, Öğr. Grv. Hayati [&hellip]

AKÜ'lü öğretim elemanlarından Romanya'ya ziyaret

AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları Romanya’yı ziyaret etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları, Erasmus Personel Eğitimi Hareketliliği kapsamında, 8-15 Eylül 2014 tarihleri arasında Romanya’da incelemelerde bulundular.
Technical University of Cluj Napoca’nın birimi olan North University Centre of Baia Mare Sanat Bölümü’nü ziyaret eden Yrd. Doç. Dr. Erdal Ünsal, Öğr. Grv. Hayati Ulusay ve Öğr. Grv. Hakan Ergun bulundukları süre zarfında Romanyalı meslektaşlarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Prof. Nicolae Suciu ile Doç. Gratiela Dana Boca tarafından müfredatları ve vermekte oldukları sanat eğitimi konusunda bilgilendirilen heyet, atölye ziyaretleri de yaparak, birbirlerine karşılıklı sanatçı kataloglarını takdim ettiler. AKÜ öğretim elemanları ayrıca, kentte bulunan Garden of Painters Colony, Baia Mare Sanat Müzesi ile Baia Mare Tarih ve Arkeoloji Müzesi’nde de incelemelerde bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme