• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’lü öğrencilere uygulamalı eğitim verildi

AKÜ’lü öğrencilere uygulamalı eğitim verildi

AKÜ Afyon MYO’da öğrencilere teorik ve uygulamalı eğitim verildi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu’nda İnşaat Teknolojisi ile Mobilya ve Dekorasyon Programlarınca ortaklaşa düzenlenen seminer kapsamında AKÜ öğrencilerine Türkiye’nin önde gelen alçı ve alçıpan üretici firmalarından Knauf A.Ş. tarafından uygulamalı eğitim verildi. BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ ANLATILDIBölme duvar yapımının teorik ve uygulamalı eğitimini veren Knauf [&hellip]

AKÜ'lü öğrencilere uygulamalı eğitim verildi

AKÜ Afyon MYO’da öğrencilere teorik ve uygulamalı eğitim verildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu’nda İnşaat Teknolojisi ile Mobilya ve Dekorasyon Programlarınca ortaklaşa düzenlenen seminer kapsamında AKÜ öğrencilerine Türkiye’nin önde gelen alçı ve alçıpan üretici firmalarından Knauf A.Ş. tarafından uygulamalı eğitim verildi.
BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ ANLATILDI
Bölme duvar yapımının teorik ve uygulamalı eğitimini veren Knauf A.Ş. Eğitim Departmanı Yöneticisi Arif Ergin ile Knauf A.Ş. Eğitim Sorumlusu Merdan Törehan Turan tarafından verilen eğitimde, Knauf A.Ş.’nin şirket profili, ürünleri ve Knauf bölme duvar sistemleri konusunda sunum yapıldı. Programın uygulama bölümünde ise öğrencilere Marangozluk Atölyesi’nde bölme duvar yapım tekniği ve malzemeleriyle ilgili bilgi verildi ve öğrencilerle birlikte bir bölme duvar uygulaması yapıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme