• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’lü öğrenciler bilgilendirildi – Kocatepe Gazetesi

AKÜ’lü öğrenciler bilgilendirildi – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci kulüplerinden Organizasyon ve Tanıtım Kulübü tarafından ANS Kampüsü 3. Eğitim Binası Prof. Dr. Sabri Bektöre Konferans Salonunda “İngilizce Seviyem ve Erasmus” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi Toplantıda AKÜ Yabancı Diller Yükseokulu öğretim elemanı Okt. İlyas Saykılı ve Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Uzm. Fadime Okay ile Öğr. Grv. Dr. Günnur [&hellip]

AKÜ'lü öğrenciler bilgilendirildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci kulüplerinden Organizasyon ve Tanıtım Kulübü tarafından ANS Kampüsü 3. Eğitim Binası Prof. Dr. Sabri Bektöre Konferans Salonunda “İngilizce Seviyem ve Erasmus” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Toplantıda AKÜ Yabancı Diller Yükseokulu öğretim elemanı Okt. İlyas Saykılı ve Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Uzm. Fadime Okay ile Öğr. Grv. Dr. Günnur Peşmen tarafından öğrencilere Erasmus programının önemi ve kapsamı, Erasmus öğrencisi olmak için gerekli koşullar ve İngilizce öğrenimi ile ilgili bilgiler verildi.
Erasmus’un dünyanın en büyük öğrenci değişim programı olduğunu belirten Okt. Saykılı, Erasmus programının sadece okuma amaçlı değil, aynı zamanda iş bulma amaçlı bir program olduğunu söyledi. Erasmus programının öğrencilerin hayatında birçok şeyi değiştirebileceğini ifade eden Okt. Saykılı, programa katılım için gerekli olan İngilizce öğrenimi ile ilgili de bilgiler verdi. Okt. Saykılı, İngilizceyi öğrenmenin en iyi yönteminin kişinin kendisini tanıyarak, ona göre kendi yöntemini uygulaması olduğunu dile getirdi.
Ardından Uzm. Fadime Okay ile Öğr. Grv. Dr. Günnur Peşmen tarafından Erasmus programının kapsamı ile ilgili bilgiler verilerek, programa katılım koşulları ile ilgili öğrencilerin soruları yanıtlandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme