• Haberler
  • Genel
  • AKÜ'lü Badmintoncular 1'inci lig'de – Kocatepe Gazetesi

AKÜ'lü Badmintoncular 1'inci lig'de – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Badminton Takımı, namağlup olarak 1'inci Lige yükseldi Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 22-27 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 'Üniversitelerarası 2'nci Lig Badminton Müsabakaları'nda Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Badminton Takımı, namağlup şampiyon oldu.46 üniversitenin başvuruda bulunduğu, 32 üniversitenin katıldığı müsabakalarda kendi grubunda şampiyon olan Afyon Kocatepe Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ile Kırıkkale [&hellip]

AKÜ’lü Badmintoncular 1’inci lig’de

AKÜ Badminton Takımı, namağlup olarak 1’inci Lige yükseldi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 22-27 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ‘Üniversitelerarası 2’nci Lig Badminton Müsabakaları’nda Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Badminton Takımı, namağlup şampiyon oldu.
46 üniversitenin başvuruda bulunduğu, 32 üniversitenin katıldığı müsabakalarda kendi grubunda şampiyon olan Afyon Kocatepe Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ile Kırıkkale Üniversitesi badminton takımlarıyla birlikte birinci lige yükseldi.
AKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adem Poyraz, antrenörlüğünü yürüttüğü AKÜ Badminton takımının elde ettiği başarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fedakarlık göstererek üniversitemizi en iyi şekilde temsi eden ve yoğun emek harcayan sporcularımızı kutluyor, kendilerine 1’inci Lig müsabakalarında başarılar diliyorum. Ayrıca bizi her konuda destekleyen Üniversite ve Yüksekokulu idarecilerimize teşekkür eder, bu başarının üniversitemize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme