AKÜ’lü aşçılar, gümüş madalya aldı

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) işbirliğiyle düzenlenen 𔄙. Ulusal Afyonkarahisar Yemek Yarışması – 7 Bölge 7 Lezzet”, 10-11 Kasım 2012 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından organize [&hellip]

AKÜ'lü aşçılar, gümüş madalya aldı

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) işbirliğiyle düzenlenen “1. Ulusal Afyonkarahisar Yemek Yarışması – 7 Bölge 7 Lezzet”, 10-11 Kasım 2012 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi

Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından organize edilen yarışmada AKÜ Aşçılık Programı öğrencileri yarışmacı olarak katılırken, mezunları da jüri üyeleri arasında yer aldı. AKÜ Aşçılık Programı öğrencileri ayrıca yarışma süresince organizasyon komitesine, jüriye ve yarışmacılara büyük bir özveriyle çalışarak yardımcı olmalarından dolayı herkesin takdirini kazandılar. AKÜ Aşçılık Programı mezunlarından Sercan Sağlık, Tarkan Tunç ve Mevlüt Özkaya da organizasyonda jüri üyesi olarak görev aldılar.
TAFED Başkanı Zeki Açıköz, desteklerinden dolayı başta AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak olmak üzere yarışma boyunca her türlü gayreti gösteren AKÜ Aşçılık Programı öğretim elemanlarına ve öğrencilerine teşekkür etti.
Liseler kategorisinde 30 ve üniversiteler kategorisinde 49 ekibin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada lise öğrencileri tavuk yemeği, üniversite öğrencileri balık yemeği kategorilerinde yemeklerini yaparak jüri üyelerine sundular. Yarışma sonucunda, AKÜ Aşçılık Programı öğrencilerineden Nuray Erkoç ve Derya Çağlı’dan oluşan ekip ikinci olarak gümüş madalya aldı. Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu birinci olurken, Gaziantep Üniversitesi Aşçılık Programı da üçüncü oldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme