• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’den uluslararası kurs – Kocatepe Gazetesi

AKÜ’den uluslararası kurs – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü ile Güneş ve Rüzgar Enerjisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜRAM) işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen “Yenilenebilir Enerji Sistemleri Kış Okulu”, AKÜ Uzaktan Eğitim Konferans Salonunda başladı AKÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı ve GÜRAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu ve AKÜ Elektrik Mühendisliği [&hellip]

AKÜ'den uluslararası kurs

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü ile Güneş ve Rüzgar Enerjisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜRAM) işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen “Yenilenebilir Enerji Sistemleri Kış Okulu”, AKÜ Uzaktan Eğitim Konferans Salonunda başladı

AKÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı ve GÜRAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu ve AKÜ Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Said Mahmut Çınar tarafından düzenlenen kurs, 13 Ocak 2012 tarihine kadar devam edecek.
Yenilenebilir enerji sistemleri ve kullanım alanları ile ilgili öğrencileri ve konuya ilgili herkesi bilgilendirmek amacıyla düzenlenen kursun açılış konuşmasını yapan Yrd. Doç. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, “Yenilenebilir Enerji Sistemleri Kış Okulu, Üniversitemizde yenilenebilir enerji sistemleriyle ilgili düzenlenen ilk uluslararası kurstur. Kurs kapsamında yenilenebilir enerji sistemleriyle alakalı 8 adet ders olacak ve bu kursa konuyla ilgili bilgisi olmayan herkes davetlidir. Bütün derslere eksiksiz katılan tüm katılımcılara kurs sonunda “Katılım Belgesi” vereceğiz” dedi.
Kursun ilk gün programı, Bulgaristan Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mitko Stoev’in hidrojenden enerji üretimi ile ilgili dersi ile başladı. Üç gün sürecek kurs süresince Prof. Dr. Socrates Kaplanis, Prof. Dr. Ömer Nezih Gerek, Doç. Dr. Mehmet Kurban, Yrd. Doç. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Said Mahmut Çınar yenilenebilir enerji türleri ve kullanımlarıyla ilgili bilgiler verecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme