• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’den teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

AKÜ’den teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri ve öğrencileri, merkezi Kütahya’da bulunan Güral Porselen firmasına teşekkür ziyaretinde bulundu Ziyarete AKÜ Afyon Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri Tansu Çelik, Erkan Çelik ve Aşçılık Programı öğrencileri katıldı. Güral Porselenin Eskişehir yolundaki fabrikasında gerçekleşen ziyarette, Güral Porselenin AKÜ Aşçılık Programına yapmış olduğu katkı [&hellip]

AKÜ'den teşekkür ziyareti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri ve öğrencileri, merkezi Kütahya’da bulunan Güral Porselen firmasına teşekkür ziyaretinde bulundu

Ziyarete AKÜ Afyon Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri Tansu Çelik, Erkan Çelik ve Aşçılık Programı öğrencileri katıldı. Güral Porselenin Eskişehir yolundaki fabrikasında gerçekleşen ziyarette, Güral Porselenin AKÜ Aşçılık Programına yapmış olduğu katkı ve desteklerden dolayı AKÜ adına Güral Porselen İcra Kurulu Üyesi Muttalip Korkmaz’a plaket takdim edildi. Ayrıca Pazarlama ve Satış Koordinatörü Serap Gedikağaoğlu’na da teşekkür belgesi verildi.
Ziyaret sırasında Güral Porselen İcra Kurulu Üyesi Muttalip Korkmaz, eğitime büyük bir önem verdiklerini ve her zaman desteklediklerini, özellikle aşçılık programının başarılarında kendilerinin de payının olmasından çok memnun olduklarını belirterek, bu durumun devam etmesi için kendilerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi. Pazarlama ve Satış Koordinatörü Serap Gedikağaoğlu ise aşçılıkta porselenin ne kadar önemli ve vazgeçilmez olduğunu ifade ederek, bu konuda aşçılık okullarındaki öğrencileri her fırsat bilgilendirmeye çalıştıklarını vurguladı.
Öğretim Görevlisi Tansu Çelik de bir ressam için tuval ne ise porselen tabakların da aşçılar için aynı anlama geldiğini, yapılan ürünlerin ancak uygun bir tabakta kendini gösterdiğini ifade etti. Öğr. Grv. Çelik, ulusal ve uluslararası yarışmalarda Güral Porselenin AKÜ Aşçılık Programını tabak konusunda desteklemelerinin alınan ödüllerdeki payının büyük olduğunu da sözlerine ekledi. Ziyaret sonunda, AKÜ Aşçılık Programının katılacağı yarışmalarda kullanılmak üzere Güral Porselen fabrikasında yeni üretime giren porselenlerden tabak seçimi yapıldı.

Bakmadan Geçme