• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’de sistem denetimi yapıldı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ’de sistem denetimi yapıldı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ’de Ulusal Ajans ve Avrupa Birliği Komisyonu’na açık ve şeffaf bilgi temin etmek amacıyla Erasmus programlarıyla ilgili sistem denetimi yapıldıgı bildirildi Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) 14-15 Kasım 2013 tarihleri arasında Erasmus Programı uygulamaları ile ilgili olarak Avrupa Birliği Bakanlığı, Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından çeşitli görüşmeler gerçekleştirilerek incelemelerde bulunuldu. AKÜ’den yapılan açıklamada, Erasmus [&hellip]

AKÜ'de sistem denetimi yapıldı

AKÜ’de Ulusal Ajans ve Avrupa Birliği Komisyonu’na açık ve şeffaf bilgi temin etmek amacıyla Erasmus programlarıyla ilgili sistem denetimi yapıldıgı bildirildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) 14-15 Kasım 2013 tarihleri arasında Erasmus Programı uygulamaları ile ilgili olarak Avrupa Birliği Bakanlığı, Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından çeşitli görüşmeler gerçekleştirilerek incelemelerde bulunuldu.
AKÜ’den yapılan açıklamada, Erasmus Program Uzmanı Ahmet Fatih Işık, Erasmus Program Uzman Yardımcısı Gülün Gözde Tümkan, Bütçe ve Finansman Koordinatörlüğünde görevli Mehmet Dunay tarafından AKÜ’de sistem denetimi gerçekleştirildiği belirtildi.
Açıklamada, 250.000 Avro üzerinde hibe kullanan üniversitelerde Erasmus Programının uygulanması ile ilgili olarak Ulusal Ajans ve Avrupa Birliği Komisyonu’na açık ve şeffaf bilgi temin etmek ve program kalitesini arttırmak amacıyla yapılan sistem denetimi süresince AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve Rektör Yardımcısı M. Prof. Dr. Kemalettin Çonkar ile de bizzat görüşülerek yapılan denetime ilişkin görüşlerin aktarıldığı ifade edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme