• Haberler
  • Genel
  • AKÜ'de öğrenci filmleri yarıştı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ'de öğrenci filmleri yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Kocatepe Öğrenci Filmleri Festivali ve Yarışması'nın ikinci gününde kısa filmler izlendi Kısa film yapımının özendirilmesi ve desteklenmesi amacıyla AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 29 – 30 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Kocatepe Öğrenci Filmleri Festivali ve Yarışması'nın ikinci gününde Kısa Animasyonlar adı altında kısa film gösterileri izlendi. [&hellip]

AKÜ’de öğrenci filmleri yarıştı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Kocatepe Öğrenci Filmleri Festivali ve Yarışması’nın ikinci gününde kısa filmler izlendi

Kısa film yapımının özendirilmesi ve desteklenmesi amacıyla AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 29 – 30 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Kocatepe Öğrenci Filmleri Festivali ve Yarışması’nın ikinci gününde Kısa Animasyonlar adı altında kısa film gösterileri izlendi. Sabri Bektöre Konferans Salonu’ndaki etkinliğe öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
Büyük bir dikkatle izlenen kısa filmler, katılımcılardan tam not aldı. Türk sinemasına katkı sağlayacak genç sinemacıların desteklenmesi ve ulusal kısa filmin yaygınlaşmasına ve Afyonkarahisar’ın sanat ortamına katkıda bulunulmasının hedeflendiği yarışmada, çeşitli söyleşiler de yapıldı.
Etkinlikte Yrd. Doç. Dr. Murat Ünal, Prodüksiyon Alanındaki Gelişmeler konulu bir konferans verdi. Yarışmanın Seçici Kurulu ise Anadolu Üniversitesi (AÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levend Kılıç, Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Özden, Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, Yönetmen Onur Ünlü ve Yönetmen Yüksel Aksu’dan oluştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme