AKÜ'de masa tenisi turnuvası sona erdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde, öğretim üyeleri arasında düzenlenen 𔃲. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası’nın final maçı, 16 Ocak 2013 Çarşamba günü AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi'nde gerçekleştirildi 2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası, 28 Kasım 2012-16 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılan karşılaşmaların ardından düzenlenen final maçı ile tamamlandı. AKÜ akademik ve idari personelinin sekiz grup halinde [&hellip]

AKÜ’de masa tenisi turnuvası sona erdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde, öğretim üyeleri arasında düzenlenen ‘2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası’nın final maçı, 16 Ocak 2013 Çarşamba günü AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleştirildi

2. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası, 28 Kasım 2012-16 Ocak 2013 tarihleri arasında yapılan karşılaşmaların ardından düzenlenen final maçı ile tamamlandı. AKÜ akademik ve idari personelinin sekiz grup halinde gerçekleştirdiği müsabakalar sonunda finale kalan Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Türkmenoğlu ile AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Akın final maçında karşı karşıya geldiler. Turnuvanın final maçına izleyici olarak AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak başta olmak üzere, AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve AKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yücel Ocak’ın yanı sıra AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi akademik personeli ile öğrencileri katıldı. (Kocatepe)

Cüneyt Akın şampiyon oldu

Final karşılaşmasında Yrd. Doç. Dr. Akın birincilik elde ederken, Prof. Dr. İsmail Türkmenoğlu ikinci oldu. Karşılaşma sonunda şampiyonluk ödülünü kazanan Yrd. Doç. Dr. Akın, ödülünü Rektör Prof. Dr. Solak’tan aldı. Yrd. Doç. Dr. Akın’ı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Solak, yaptığı konuşmada 2013 yılının Fen-Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi için yenilenme yılı olduğunu belirterek, ayrıca AKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndaki halı saha ve tenis kortlarının tamamlandığını, antrenman sahası ile futbol ve voleybol sahalarının yaz döneminde kullanılır hale getirileceğini söyledi. (Kocatepe)

Ödüllerini aldılar

Final karşılaşması sonunda ikincilik kazanan Prof. Dr. Türkmenoğlu’na ise ödülü Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karakaş tarafından verildi. Prof. Dr. Türkmenoğlu’nu tebrik eden Prof. Dr. Karakaş, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, turnuvanın final karşılaşmasına ve ödül törenine katılan Rektör Prof. Dr. Solak’ın da kendilerini onurlandırdığını ifade etti. Üçüncülük kupasını ise AKÜ BESYO öğretim elemanı Ercan Doğan kazanırken, ödülünü yerine Yrd. Doç. Dr. Engin Taş, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yücel Ocak’ın elinden aldı. (Kocatepe)

Rektör ve dekan maç yaptı

Ödül töreninin ardından Rektör Prof. Dr. Solak ile Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Karakaş da temsili olarak maç yaptılar. Ödül töreni, düzenlenen kokteylin ardından sona erdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme