• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’de Erasmus faaliyeti düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

AKÜ’de Erasmus faaliyeti düzenlendi – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Erasmus etkinliği düzenlendi Türkiye dahil 10 farklı ülkeden 26 öğretim üyesi ile idari personelin katıldığı 'Erasmus International Week-2015' (Uluslararası Erasmus Haftası-2015) etkinliği, Atatürk Kongre Merkezi'nde başladı.Toplantının açış konuşmalarının ilki için Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Erol kürsüye geldi. [&hellip]

AKÜ'de Erasmus faaliyeti düzenlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Erasmus etkinliği düzenlendi

Türkiye dahil 10 farklı ülkeden 26 öğretim üyesi ile idari personelin katıldığı “Erasmus International Week-2015” (Uluslararası Erasmus Haftası-2015) etkinliği, Atatürk Kongre Merkezi’nde başladı.
Toplantının açış konuşmalarının ilki için Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Erol kürsüye geldi. Erol, “Erasmus projelerinden şu ana kadar 800 öğrenci ve 650 personelimiz yararlanmıştır. Ayrıca Avrupa’nın farklı ülkelerden 116 öğrenci ve 158 akademik personel eğitim ve öğretim için üniversitemize gelmiştir” diye konuştu.
AKÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Güler ise yaptığı konuşmada, etkinliğe Rusya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Kazakistan, İtalya, Litvanya, Hırvatistan, Slovenya ve Letonya gibi farklı ülkeden öğretim üyelerinin katıldığını belirtti. Güler etkinlikle AKÜ’yü tanıtmayı amaçlamalarının yanında diğer üniversiteler ile de işbirliğini geliştirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Güler, etkinliğin üçüncü kez düzenlendiğini hatırlatarak, etkinliğe katılan üniversitelerle karşılıklı deneyimlerin paylaşılacağı ve görüş alış verişinde bulunulacağını ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme