• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’de burs başvuruları başladı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ’de burs başvuruları başladı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ’de burs kazanan öğrenciler için burs başvurularının başladığı açıkladı Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) burs başvuruları başladı. Burs başvuruları, AKÜ’yü bu yıl kazanan adaylar için dün itibariyle, ara sınıflar için 25 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başlarken, 12 Eylül tarihinde sona erecek. AKÜ’yü yeni kazanan öğrenciler ve ara sınıf öğrencilerinden burs başvurusunu tamamlayanlar, sistem üzerinden almış oldukları [&hellip]

AKÜ'de burs başvuruları başladı

AKÜ’de burs kazanan öğrenciler için burs başvurularının başladığı açıkladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) burs başvuruları başladı. Burs başvuruları, AKÜ’yü bu yıl kazanan adaylar için dün itibariyle, ara sınıflar için 25 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başlarken, 12 Eylül tarihinde sona erecek.
AKÜ’yü yeni kazanan öğrenciler ve ara sınıf öğrencilerinden burs başvurusunu tamamlayanlar, sistem üzerinden almış oldukları “Burs Başvuru Belgesi/Belgelerini” ilgili ekleri ile birlikte; İl merkezinde öğrenim görecek olanlar, ÜniYurt Burs Başvuru Belgelerini Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na, Diğer Burs Başvuru Belgelerini ise öğrenim görecekleri okulların öğrenci işlerine en geç 15 Eylül tarihinde teslim etmeleri gerekiyor. İlçelerde öğrenim görecek olanlar kendi okullarının öğrenci işlerine yine en geç 15 Eylül tarihinde teslim edecekler. İnternet yoluyla başvurmayan adayların tüm beyan ve başvuruları dikkate alınmayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme