• Haberler
  • Genel
  • AKÜ’de anlamlı etkinlik – Kocatepe Gazetesi

AKÜ’de anlamlı etkinlik – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde konserle kitap kampanyası düzenlendi Afyon Kocatepe Üniversitesi Kütüphane Topluluğu tarafından tarihinde konser ve kitap bağışı etkinliği düzenlendi. Ahmet Necdet Sezer Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik, 'Geleceğe Umut Ol! Bir Kitap Getir, Umuda Öncü Ol' sloganıyla gerçekleştirildi.AKÜ öğrencilerinin oluşturduğu Grup Mayhoş'un verdiği konseri beğeniyle dinleyen öğrenciler, bağışladıkları kitaplarla Afyonkarahisar'da belirlenecek bir köy [&hellip]

AKÜ'de anlamlı etkinlik

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde konserle kitap kampanyası düzenlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kütüphane Topluluğu tarafından tarihinde konser ve kitap bağışı etkinliği düzenlendi. Ahmet Necdet Sezer Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik, “Geleceğe Umut Ol! Bir Kitap Getir, Umuda Öncü Ol” sloganıyla gerçekleştirildi.
AKÜ öğrencilerinin oluşturduğu Grup Mayhoş’un verdiği konseri beğeniyle dinleyen öğrenciler, bağışladıkları kitaplarla Afyonkarahisar’da belirlenecek bir köy okuluna kütüphane kurulmasını sağlayacaklar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme