AKÜ’de 2. reklam günleri tamamlandı

AKÜ’nin 2. Reklam Günleri etkinliği dün yapıldı. İkinci kez yapılan etkinlikte 40 ayrı işletmenin öğrenciler tarafından hazırlanan reklam filmleri sunuldu. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı seansta verilen 40 reklam filminde işletmelerin tanıtımı yapılırken üniversite esnaf işbirliği noktasında da önemli bir aşama kaydedildi Reklamda su gibi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ANS Kampusü Atatürk [&hellip]

AKÜ'de 2. reklam günleri tamamlandı

AKÜ’nin 2. Reklam Günleri etkinliği dün yapıldı. İkinci kez yapılan etkinlikte 40 ayrı işletmenin öğrenciler tarafından hazırlanan reklam filmleri sunuldu. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı seansta verilen 40 reklam filminde işletmelerin tanıtımı yapılırken üniversite esnaf işbirliği noktasında da önemli bir aşama kaydedildi

Reklamda su gibi
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ANS Kampusü Atatürk Kongre Merkezi salonunda dün sabah saat 9.30’de başlayan AKÜ 2. Reklam Günleri etkinliğinde 40 ayrı işletmenin öğrenciler tarafından hazırlanan reklam sunumları yayınlandı. Programın açılış konuşmasını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Fikret Yaman yaptı. Yaman, dönem başında öğrencilere verdiği ödevlerin 40 firmanın konu edildiği bir geri dönüşü olacağı yönünde bir tahminde bulunmadığını söyledi. Öğrencilerinin güzel projelere imza attığını ifade eden AKÜ İşletme Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Fikret Yaman; “Bir dersimde bir öğrenci arkadaşımın vermiş olduğu örneği ve soruyu paylaşmak istiyorum. Öğrencim bana önceki gün sorduğu soru da ‘Hocam bir işletmeyi insan vücuduna benzetirsek reklamda bu insan vücudu için gerekli olan su mudur.’ şeklinde bir soru yöneltti. Reklam için yapılabilecek en güzel benzetme bu olsa gerek. İnsan vücudu için su nasıl vazgeçilmezse işletme içinde reklam o derece önemli.” dedi.
Reklam günleri sürecek
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemalettin Conkar, fakültenin şehirle ve dışarıyla bütünleşme açısından Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin en çok çaba gösteren bir fakülte olduğuna dikkat çekti. Reklam Günleri ve benzeri ölçekte ki etkinliklerin bu çabanın bir ürünü olduğunu vurgulayan Conkar; üniversitenin her bölümünde herkesin bu çaba içerisinde bulunduğunu kaydetti. Dekan Conkar, özellikle Pazarlama Ana Bilim Dalı’nın tüm öğretim elemanlarıyla birlikte Doç. Dr. Şuayip Özdemir ve Araştırma Görevlisi Dr. Fikret Yaman’a Reklam Günleri gibi ciddi bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür etti. Reklam Günleri organizas-yonunun ikincisinin gerçekleştiğini belirten Conkar; “Arkadaşlarımız bu organizasyonu her yıl sürdürme çabasında olacaklar. Ciddi sayıda işletme ile işbirliği yapılmış durumda.40 Firma katılmış durumda. Hocalarımzla birlikte bu çabalara emekleriyle birlikte ciddi katkı veren reklam üreten tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
40 Firmaya çekilen filmler sunuldu
Araştırma Görevlisi Dr. Fikret Yaman, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemalettin Conkar, Dekan Yardımcımız Yard. doç. Dr. Tuğrul Kandemir’e, Reklam Günleri fikrini ortaya atan Pazarlama Bölümü’nden Doç. Dr. Şuayip Özdemir’e Pazarlama Bölümü MYO öğrencilerine teşekkür etti. AKÜ 2. Reklam Günleri sponsorları; Mihrioğlu Konağı, ABA Piknik, Komagene ve Günal Emlak yetkililerine plaket verildi. AKÜ 2. Reklam Günleri ismi verilen programda; ABA Piknik, Altınay, Arda Kozmetik, ARF Kozmetik, Aydın Termal, Bargello, Batı Dershanesi, Bilgeler Kundra, Birey Dershanesi, Bizim Dönerci, Candaroğulları, Çengel Kafe, Çınar Otel, Çiftçi-ler Yağ, Foto Şeref, Gamze Döner, Günal Emlak, Hanedan, Hülya Pastanesi, İbrahim Mağazaları, İşlek Gıda, Kahve Diyarı, Korel Termal Otel, Kuaför Erol, Mihrioğlu Konağı, Morr Kuaför, Özer Mobilya, Özgür Şekerleme, Özlem Çanta, Özsüt, Papuçok, Pınar Ofset, Pin Club Bowling, Piramit, Piano, Sohoo, Ulvi Optik, Yayla Şekerleme, Yedoy, Yüksel işletmelerine özel çekilen reklam filmleri sunuldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme