• Haberler
  • Gündem
  • AKÜ yönetiminden Ankara ziyareti – Kocatepe Gazetesi

AKÜ yönetiminden Ankara ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın ve Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.Rektör Karakaş ve beraberindekiler ilk olarak AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’i TBMM’deki makamlarında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.Daha sonra Tarım Bakanlığı [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın ve Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.
Rektör Karakaş ve beraberindekiler ilk olarak AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’i TBMM’deki makamlarında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Daha sonra Tarım Bakanlığı Bakan Yardımcısı hemşerimiz Akif Özkaldı ile Hayvancılık Genel Müdürü hemşerimiz Zekeriyya Erdurmuş ziyaret eden heyet AKÜ bünyesindeki Veterinerlik Fekültesi’nde bulunan Araştırma ve Uygulama Çiftliği hakkında yapılan çalışmaları anlattılar.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme