AKÜ Vali’ye veda etti – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Rektörü ve Üniversite Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından son valiler kararnamesi ile Afyonkarahisar'dan Ordu'ya atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu onuruna, veda yemeği verildi Lezzet Durağı Kafeterya ve Restoranı'nda düzenlenen yemeğe Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak'ın yanısıra Başsavcı Âdem Yazar, İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Kenan Topçu, [&hellip]

AKÜ Vali'ye veda etti

AKÜ Rektörü ve Üniversite Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından son valiler kararnamesi ile Afyonkarahisar’dan Ordu’ya atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu onuruna, veda yemeği verildi

Lezzet Durağı Kafeterya ve Restoranı’nda düzenlenen yemeğe Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak’ın yanısıra Başsavcı Âdem Yazar, İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Eker ile birlikte AKÜ Rektör Yardımcıları ve Üniversite Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre içerisinde gerek Afyonkarahisar’a gerekse üniversitelerine yapmış oldukları katkılardan dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, şunları söyledi: “Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu ilimize geldiğinden ve 2011 yılı Mart ayında bizler bu göreve atandıktan sonra, bugüne kadar çok değişik çalışmaları birlikte yürüttük. Gerçekten uyum içerisinde, zevkle geçen bir 3 buçuk yıl oldu diyebilirim.”
Afyonkarahisar’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak nezdinde AKÜ akademik ve idari personeline başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu. Veda yemeği, Rektör Solak’ın Vali İrfan Balkanlıoğlu’na plaket takdim etmesiyle sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme