• Haberler
  • Genel
  • AKÜ Vakfı, engellilerin yanında – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Vakfı, engellilerin yanında – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Vakfı, bir engelli aracını engelli vatandaşa teslim etti Güner Şehribanoğulları isimli hayırseverin Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı'na bağışladığı akülü engelli aracı AKÜ Medikal'da düzenlenen programla ihtiyaç sahibi vatandaşa teslim edildi.AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı Başkanı ve Rektör [&hellip]

AKÜ Vakfı, engellilerin yanında

Afyon Kocatepe Üniversitesi Vakfı, bir engelli aracını engelli vatandaşa teslim etti

Güner Şehribanoğulları isimli hayırseverin Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı’na bağışladığı akülü engelli aracı AKÜ Medikal’da düzenlenen programla ihtiyaç sahibi vatandaşa teslim edildi.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Bilimsel Araştırma Vakfı Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Sağbaş’ın katılımıyla gerçekleşen programda akülü araç ihtiyaç sahibi vatandaşa verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Solak, “Engelli aracını hayırsever Güner Şehribanoğulları hanımefendi vakfımıza bağışladı. Biz de ihtiyaç sahibi olan engelli bir vatandaşımıza teslim ediyoruz. İnşallah engelli kardeşimiz bundan sonraki yaşamında daha rahat edecektir” dedi. (Koceatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme