• Haberler
  • Genel
  • AKÜ, TÜBA'yı ağırlıyor – Kocatepe Gazetesi

AKÜ, TÜBA'yı ağırlıyor – Kocatepe Gazetesi

'TÜBA-GEBİP yıllık değerlendirme toplantısı' AKÜ'nün katkılarıyla Afyonkarahisar'da gerçekleştiriliyor Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanlarını Ödüllendirme Programı (GEBİP) Değerlendirme Toplantısı, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) katkılarıyla AKÜ Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış programı ile başladı.AKÜ tanıtım filminin izlenmesinin ardından AKÜ Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarının sunduğu müzik dinletisi ile başlayan toplantıda ilk sözü AKÜ Rektör [&hellip]

AKÜ, TÜBA’yı ağırlıyor

“TÜBA-GEBİP yıllık değerlendirme toplantısı” AKÜ’nün katkılarıyla Afyonkarahisar’da gerçekleştiriliyor

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanlarını Ödüllendirme Programı (GEBİP) Değerlendirme Toplantısı, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) katkılarıyla AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış programı ile başladı.
AKÜ tanıtım filminin izlenmesinin ardından AKÜ Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarının sunduğu müzik dinletisi ile başlayan toplantıda ilk sözü AKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Kemalettin Çonkar aldı. Çonkar, AKÜ yönetimi olarak TÜBA-GEBİP kapsamında desteklenen üstün başarılı genç bilim insanlarının akademik etkinliklerini değerlendirmeyi amaçlayan toplantının üniversitenin katkılarıyla Afyonkarahisar’da gerçekleştiriliyor olmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanlarını Ödüllendirme Programı (GEBİP) Değerlen-dirme Toplantısı’nın ilk günü, yapılan konuşmaların ardından AKÜ Devlet Konservatuvarı İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi, Merkez Kütüphane ve Saat Kulesi ile AKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin gezilmesi ile son buldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme