AKÜ TSE ile protokol imzaladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında 'Hizmet Protokolü' imzalandı BİR YIL GEÇERLİ OLACAKAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile TSE Başkanı Hulusi Şentürk tarafından imzalanan Protokol, TSE Afyon İl Temsilcisi Kürşat Bacanlı tarafından teslim alındı. 1 yıl boyunca geçerli olacak Protokol kapsamında AKÜ Sektörel İlişkiler ve Teknoloji Transfer Ofisi (SİTTO) TSE [&hellip]

AKÜ TSE ile protokol imzaladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında “Hizmet Protokolü” imzalandı

BİR YIL GEÇERLİ OLACAK
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile TSE Başkanı Hulusi Şentürk tarafından imzalanan Protokol, TSE Afyon İl Temsilcisi Kürşat Bacanlı tarafından teslim alındı. 1 yıl boyunca geçerli olacak Protokol kapsamında AKÜ Sektörel İlişkiler ve Teknoloji Transfer Ofisi (SİTTO) TSE bünyesinde laboratuvar akreditasyon eğitimleri düzenleyecek.
ORTAK PROJELER YÜRÜTÜLECEK
Öte yandan hizmet protokolü kapsamında TSE tarafından Üniversite personeli (akademik ve idari) ve öğrencilerine yönetim sistemleri konusunda eğitim hizmetlerinin sağlanması, Üniversite ve Enstitünün ortaklaşa panel, sempozyum, seminer, vb. organizasyonları yapması, Üniversite ile Enstitünün ortaklaşa projeler yürütmesi planlanıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme