AKÜ, TOSYÖV Mütevelli Heyeti’ne giriyor

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, Afyonkarahisar Gazetecileri Derneği üyeleri ile Korel Termal Otel’de bir araya geldi. Beşer, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin TOSYÖV Mütevelli Heyeti’nde temsil edileceğini söyledi TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, Korel Termal Otel’de Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği’nin yeni yönetimi ile [&hellip]

AKÜ, TOSYÖV Mütevelli Heyeti'ne giriyor

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, Afyonkarahisar Gazetecileri Derneği üyeleri ile Korel Termal Otel’de bir araya geldi. Beşer, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin TOSYÖV Mütevelli Heyeti’nde temsil edileceğini söyledi

TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, Korel Termal Otel’de Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği’nin yeni yönetimi ile bir araya geldi. Gazetecilerin ciddi bir görev üstlendiğini belirten Beşer, yeni yönetimin başarılı bir görev yürüteceğinden emin olduğunu iletti. TOSYÖV’ün çalışmaları hakkında bilgi veren Beşer, AKÜ’deki rektörlük seçimin ardından göreve yeni gelen Mustafa Solak’ı ziyaret ettiklerini ifade ederek, çalışmalarla ilgili bilgiler aktardıklarını söyledi. AKÜ Rektörü Solak’a mütevelli heyeti üyeliği için davette bulunduklarını belirten Beşer, “Rektörümüz bu teklifimizi kabul ederek bizi memnun etti. TOSYÖV’de mütevelli heyeti üyeliğinde; Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi gibi 17 tane üniversite bulunuyor. 26 Mayıs’ta da bir mani olmazsa AKÜ, TOSYÖV mütevelli heyeti üyesi olacak” dedi.Beşer, AKÜ ile birlikte Afyonkarahisar’daki TOSYÖV mütevelli heyeti üye sayısının 4 olacağını bildirdi.
Beşer, “e-ticaret”le ilgili de çalışma yapacaklarını belirterek “Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencilerinin bir talebi vardı bizden e-ticaret ile ilgili. Dünü, bugünü ve önümüzdeki dönemdeki süreçle ilgili sıkıntılar ile ilgili bir eğitim semineri istemişlerdi. Yaklaşık 3 saat uzmanlarımız pazartesi günü orada eğitim verecekler” dedi.
Beşer, Afyonkarahisar’da yaptıkları “Marka kent” sempozyumunun diğer iller tarafından da örnek alındığını, TOSYÖV olarak diğer illerde de benzeri toplantılar yapacaklarını söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme