• Haberler
  • Genel
  • AKÜ tanıtıma devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

AKÜ tanıtıma devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Ankara-Büyük Kolej tarafından düzenlenen 𔄠. Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı Üniversitelerin eğitim birimlerini ve teknolojilerini tanıtmalarına olanak sağlayan fuarda, Afyon Kocatepe Üniversitesi’ni Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğretim Görevlisi Sena Coşkun ve teknisyen Özgür Arık temsil etti. Bu kapsamda AKÜ, fuara katılan eğitimcilere, öğrencilere ve velilere tanıtıldı.Üniversite sınavına bu yıl girecek öğrencilerin, [&hellip]

AKÜ tanıtıma devam ediyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Ankara-Büyük Kolej tarafından düzenlenen “8. Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı

Üniversitelerin eğitim birimlerini ve teknolojilerini tanıtmalarına olanak sağlayan fuarda, Afyon Kocatepe Üniversitesi’ni Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğretim Görevlisi Sena Coşkun ve teknisyen Özgür Arık temsil etti. Bu kapsamda AKÜ, fuara katılan eğitimcilere, öğrencilere ve velilere tanıtıldı.
Üniversite sınavına bu yıl girecek öğrencilerin, okumak istedikleri üniversiteleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla, Büyük Kolej’in çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen “8. Üniversite Tanıtım Fuarı”nın açılışını, Büyük Kolej Genel Müdür Yardımcısı Tansel Saatçioğlu, Büyük Kolej Müdürü Ayşe Hundi Kural ile Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Melih Boral yaptı.
Toplam 32 eğitim kurumunun katılımıyla gerçekleşen fuarda çok sayıda orta öğretim öğrencisinin kariyer planları hakkındaki soruları cevaplanırken, öğrencilere kurumları tanıtıcı dokümanlar da dağıtıldı. Her yıl geleneksel olarak yapılan ve bu yıl sekizincisi organize edilen üniversite tanıtım fuarına, Ankara’da bulunan üniversitelerinin yanı sıra Ankara dışından üniversiteler de katıldı. Fuarda ayrıca, Türk-Amerikan Derneği, Türk-İngiliz Kültür Derneği gibi kurumlar da yer aldılar. Herkese açık olarak düzenlenen ve gün boyu gezilen fuara, Ankara’nın ilçeleri de dahil 70 liseden 5 binin üzerinde öğrencinin katıldığı belirtildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme