• Haberler
  • Genel
  • AKÜ spor oyunları başlıyor – Kocatepe Gazetesi

AKÜ spor oyunları başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının işbirliğiyle her yıl bahar yarıyılında düzenlenen “Spor Oyunları’nın bu yılki müsabaka programı belirlendi. Her yıl bahar aylarında düzenlenen Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Oyunları hazırlıkları başladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin resmin internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada konuyla ilgili olarak şöyle denildi “Afyon [&hellip]

AKÜ spor oyunları başlıyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının işbirliğiyle her yıl bahar yarıyılında düzenlenen “Spor Oyunları’nın bu yılki müsabaka programı belirlendi.

Her yıl bahar aylarında düzenlenen Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Oyunları hazırlıkları başladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin resmin internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada konuyla ilgili olarak şöyle denildi; “Afyon Kocatepe Üniversitesi birimleri arasında, her düzeyde sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek, öğrencileri spor yapmaya yönlendirmek için gerekli çalışmaları yapmak üzere Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarı öğrencileri arasında her türlü spor organizasyonlarını düzenleyerek, öğrenciler arasında koordinasyonu sağlanmak amacıyla yapılan Spor Oyunları, 12 Nisan-7 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 12 Nisan 2010 tarihinde başlayacak karşılaşmaların final maçları, 4-7 Mayıs 2010 tarihleri arasında yapılacak. Karşılaşmalar, basketbol, voleybol, futbol, badminton, atletizm, satranç ve masa tenisi olmak üzere 7 spor dalında, erkek ve bayan kategorilerinde gerçekleştirilecek. Basketbol, voleybol, badminton ve masa tenisi karşılaşmaları Ahmet Karahisari Kampusü Kapalı Spor Salonunda; futbol karşılaşmaları Ali Çetinkaya Kampusünde; atletizm karşılaşmaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Stadyumunda; satranç karşılaşmaları ise Ahmet Necdet Sezer Kampusü Vadi Kafede gerçekleştirilecek.İlgili spor dalının Afyonkarahisar Bölgesi hakemleri tarafından yönetilecek karşılaşmalarda basket, voleybol ve futbol maçları uluslararası oyun kurallarına göre yapılacak. Spor Oyunları kapsamında yapılacak tüm karşılaşmaların fikstürüne ve detaylı bilgiye Afyon Kocatepe Üniversitesinin www.aku.edu.tr web adresinden ulaşılabilir. ”

Bakmadan Geçme