AKÜ Rektörlüğü de Kocatepe'yi kutladı

AKÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Taner Tükelay, 57. kuruluş yıldönümü nedeniyle gazeteniz Kocatepe mensuplarıyla biraraya geldi. Tükelay ziyareti sırasında AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş'ın kutlama mesajını iletti   Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Taner Tükelay, gazeteniz Kocatepe'nin 57. kuruluş yıldönümü nedeniyle Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ve [&hellip]

AKÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Taner Tükelay, 57. kuruluş yıldönümü nedeniyle gazeteniz Kocatepe mensuplarıyla biraraya geldi. Tükelay ziyareti sırasında AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın kutlama mesajını iletti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Taner Tükelay, gazeteniz Kocatepe’nin 57. kuruluş yıldönümü nedeniyle Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ve Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın’ı gazetede ziyaret etti.
Tükelay, Kocatepe Gazetesi’nin 57. kuruluş yıldönümünü kutlayarak başarılı çalışmalarının devamını diledi. Tükelay, 30 Ağustos Zafer Bayramına rast gelen kuruluş yıldönümünün bu vesile ile daha anlamlı ve özel hale geldiğini ifade etti. Tükelay ziyareti sırasında, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın kutlama mesajını da iletti.
Rektör Karakaş mesajında şu ifadelere yer verdi: “Afyonkarahisar’ın en önemli gazetelerinden biri olan Kocatepe’nin 57. kuruluş yılını, geçmişten bugüne toplumun haber alma hakkında emeği geçen tüm basın emekçileri ile birlikte kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme