• Haberler
  • Genel
  • AKÜ Polonya’da tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Polonya’da tanıtıldı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Plonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen etkinlikte tanıtım standı açtı Türkiye-Polonya diplomatik ilişkilerinin 600. yılı nedeniyle Polonya'nın başkenti Varşova'da yükseköğretim etkinlikleri düzenlendi. Etkinliklere Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) de stant açarak katıldı.AKÜ'yü temsilen etkinliğe Sektörel İlişkiler ve Teknoloji Transfer Ofisi (SİTTO) Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Barış Gökçe ile dört yıl Polonya'da Türkoloji Bölümünde öğretim elemanlığı yapan Öğretim [&hellip]

AKÜ Polonya'da tanıtıldı

AKÜ Plonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen etkinlikte tanıtım standı açtı

Türkiye-Polonya diplomatik ilişkilerinin 600. yılı nedeniyle Polonya’nın başkenti Varşova’da yükseköğretim etkinlikleri düzenlendi. Etkinliklere Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) de stant açarak katıldı.
AKÜ’yü temsilen etkinliğe Sektörel İlişkiler ve Teknoloji Transfer Ofisi (SİTTO) Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Barış Gökçe ile dört yıl Polonya’da Türkoloji Bölümünde öğretim elemanlığı yapan Öğretim Görevlisi Abdullah Ertit katıldı.
İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Türkiye’den Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ile birlikte 24 üniversite ve 4 enstitünün katıldığı etkinliğe Polonya üniversitelerinden katılan temsilciler yoğun ilgi gösterdiler. Etkinlikte, AKÜ heyeti üniversitenin sunduğu eğitim-öğretim olanaklarını tanıtmanın yanısıra çift diplomaya yönelik ikili görüşmeler de gerçekleştirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme