• Haberler
  • Genel
  • AKÜ öğrencilerinden kermes – Kocatepe Gazetesi

AKÜ öğrencilerinden kermes – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi okullar yararına kermes düzenledi AKÜ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 3’üncü sınıfta okuyan öğrenciler tarafından düzenlenen kermeste elde edilen gelir Kahramanmaraş ve Siverek’te bulunan toplam 3 okula kitap ve kırtasiye ihtiyaçların karşılanması için gönderilecek.OKULLARA KİTAP YARDIMINDA BULUNACAĞIZTürkçe Öğretmenliği 3'üncü sınıfta okuyan öğrenciler, yiyecek ve içeceklerden oluşan geniş kapsamlı bir [&hellip]

AKÜ öğrencilerinden kermes

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi okullar yararına kermes düzenledi

AKÜ Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 3’üncü sınıfta okuyan öğrenciler tarafından düzenlenen kermeste elde edilen gelir Kahramanmaraş ve Siverek’te bulunan toplam 3 okula kitap ve kırtasiye ihtiyaçların karşılanması için gönderilecek.
OKULLARA KİTAP
YARDIMINDA BULUNACAĞIZ
Türkçe Öğretmenliği 3’üncü sınıfta okuyan öğrenciler, yiyecek ve içeceklerden oluşan geniş kapsamlı bir kermes düzenlediler. Özenle hazırlanan yiyecek ve içecekler Üniversite’nin içerisinde kurulan masalarda öğrencilere sunuldu.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden geçtiğimiz yıllarda mezun olduktan sonra Siverek ve Kahramanmaraş’ta görev yapan yeni öğretmenlerin bölgedeki kitap eksikliğini kendilerine aktarmasının ardından bu çalışmalara başladıklarını belirten Türkçe Öğretmenliği 3’üncü sınıf öğrencisi Ömer Sağlık, “Geçtiğimiz yıl bölümümüzden mevzun olan öğrenci arkadaşlarımız bize ulaştılar ve okullarında hiçbir eğitim araç-gerecinin bulunmadığını söylediler. Bizlerde böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Elde edeceğimiz gelirler ile belirlediğimiz bu üç okulumuza kitap ve eğitim araçları yardımında bulunacağız. İlgi gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme