• Haberler
  • Genel
  • AKÜ Muay-Thai 'dekibaşarısını sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Muay-Thai 'dekibaşarısını sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Muğla Bodrum'da yapılan 'Üniversitelerarası Muay-Thai Şampiyonası'nda 3 madalya ile döndü 21-27 Nisan tarihlerinde Muğla'nın Bodrum'da düzenlenen, 54 üniversiteden 430 sporcunun katıldığı 'Üniversitelerarası Muay-Thai Şampiyonası'nda Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Erkek ve Bayan takımı, önemli başarılar elde etti.Bayanlar 75 Kilogramda AKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğrencisi Sümeyye Önür 'Türkiye Şampiyonu' olurken, Bayanlar [&hellip]

AKÜ Muay-Thai ‘dekibaşarısını sürdürüyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Muğla Bodrum’da yapılan “Üniversitelerarası Muay-Thai Şampiyonası”nda 3 madalya ile döndü

21-27 Nisan tarihlerinde Muğla’nın Bodrum’da düzenlenen, 54 üniversiteden 430 sporcunun katıldığı “Üniversitelerarası Muay-Thai Şampiyonası”nda Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Erkek ve Bayan takımı, önemli başarılar elde etti.
Bayanlar 75 Kilogramda AKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Öğrencisi Sümeyye Önür “Türkiye Şampiyonu” olurken, Bayanlar 51 Kilogramda ise İlknur Kandemir “Türkiye üçüncüsü” oldu. Erkekler Kategorisi 91 Kilogramda ise Melih Bozdemir “Türkiye Şampiyonu” olarak AKÜ’ye 2’nci altın madalyayı getirdi.
AKÜ Muay-Thai takımının Antrenörlüğünü Serdar Şanlı, idareciliğini ise BESYO Araştırma Görevlisi Hüseyin Gümüş yürütüyor.

Bakmadan Geçme