AKÜ koruyucu bakım hizmeti alacak

Akü tarafından 2023 yılı alçak gerilim ile orta gerilim Tesisi İşletme Sorumluluğu ve Bakım Hizmeti, kesintisiz güç kaynakları, jeneratörleri, asansörlerine ait periyodik koruyucu bakım hizmet alım işi ihale edilecek. ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından AKÜ 2023 yılı alçak gerilim (AG) ile orta gerilim (OG) [&hellip]

Akü tarafından 2023 yılı alçak gerilim ile orta gerilim Tesisi İşletme Sorumluluğu ve Bakım Hizmeti, kesintisiz güç kaynakları, jeneratörleri, asansörlerine ait periyodik koruyucu bakım hizmet alım işi ihale edilecek.

ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından AKÜ 2023 yılı alçak gerilim (AG) ile orta gerilim (OG) Tesisi İşletme Sorumluluğu ve Bakım Hizmeti, kesintisiz güç kaynakları, jeneratörleri, asansörlerine ait periyodik koruyucu bakım hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. İhale Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampusu Gazlıgöl yolu 5’nci kilometre Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda 20 Aralık 2022 tarihinde saat 11.00’de yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme