• Haberler
  • Spor
  • AKÜ Kadın Bayrak Futbolcuları Solak'ı ziyaret etti

AKÜ Kadın Bayrak Futbolcuları Solak'ı ziyaret etti

Ziyarette AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüdai Koçyiğit ile Takım Koçu ve AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emre Görgülü de yer aldı.Prof. Dr. Karakaş, daha önce de erkek takımının dereceye girerek başarı sağladığını ve bu başarıların artık gelenekselleştiğini ifade [&hellip]

Ziyarette AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüdai Koçyiğit ile Takım Koçu ve AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emre Görgülü de yer aldı.
Prof. Dr. Karakaş, daha önce de erkek takımının dereceye girerek başarı sağladığını ve bu başarıların artık gelenekselleştiğini ifade ederek Türkiye üçüncüsü olan takımı tebrik etti.
Gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, takımı başarılarından dolayı kutlayarak başarıların devamı için gerekli tüm yardımları yapacaklarını ifade etti. Solak, “Üniversitemizi sporun bir dalıyla kamuoyuna tanıtmanız, güzel bir noktaya gelmeniz bizleri mutlu etti” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme