• Haberler
  • Genel
  • AKÜ İngilizce Kulübü öğrencilerinden konser

AKÜ İngilizce Kulübü öğrencilerinden konser

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Kulübü öğrencileri tarafından her yıl dönem sonunda düzenlenen 'Comedies and Melodies' adlı konser ve tiyatro etkinliği, AKÜ Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi Etkinliğin açılış konuşmasını yapan AKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hatice Çiçek, düzenlenen kulüp etkinliklerinin öğrencilerin hem kişisel gelişimine, hem de Yabancı Diller Yüksekokulu'nda aldıkları [&hellip]

AKÜ İngilizce Kulübü öğrencilerinden konser

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Kulübü öğrencileri tarafından her yıl dönem sonunda düzenlenen “Comedies and Melodies” adlı konser ve tiyatro etkinliği, AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan AKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hatice Çiçek, düzenlenen kulüp etkinliklerinin öğrencilerin hem kişisel gelişimine, hem de Yabancı Diller Yüksekokulu’nda aldıkları yabancı dil eğitiminin geliştirilmesine destek vereceğini söyledi.
Çiçek, “Üniversite eğitimi sürecinde, akademik öğrenimin yanısıra ders dışı zamanlarda, kişisel gelişimi sağlayacak entelektüel, kültürel, sosyal, sportif faaliyetler büyük önem taşımaktadır. Bu faaliyetler öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkartmakta ve çok boyutlu bir gelişim imkânı sunmaktadır” dedi.
Konuşmanın ardından öğrenci ve akademisyenlerden oluşan müzik grubu tarafından popüler şarkılar seslendirildi. Etkinlikte ayrıca öğrenciler tarafından İngilizce öğrenmenin avantajlarını ve gerekliliğini anlatan İngilizce ve Türkçe skeçler de sahnelendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme