• Haberler
  • Eğitim
  • AKÜ İle Yedi Bilim Anaokulu Arasında Protokol İmzalandı

AKÜ İle Yedi Bilim Anaokulu Arasında Protokol İmzalandı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile Afyonkarahisar Yedi Bilim Anaokulu arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol imza törenine AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Afyonkarahisar Yedi Bilim Anaokulu adına Yedi Bilim Anaokulu Kurucu Temsilcisi Mevlüt Çömez ve AfyonŞehir gazetesi yazarı Mustafa Türk katıldı. İmzalanan protokol kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile Afyonkarahisar Yedi Bilim Anaokulu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Afyonkarahisar Yedi Bilim Anaokulu adına Yedi Bilim Anaokulu Kurucu Temsilcisi Mevlüt Çömez ve AfyonŞehir gazetesi yazarı Mustafa Türk katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi çalışanları, 2023-2024 eğitim öğretim döneminde çocukları için yaptıracakları kayıtlarda yüzde 20 indirim elde edecek. Afyonkarahisar Yedi Bilim Anaokuluna ilk defa kayıt olacak öğrencileri kapsayacak olan indirimler, imzalanan protokol uyarınca bir başkasına devredilemez nitelikte ve belirli kontenjana bağlı olarak gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme