• Haberler
  • Genel
  • AKÜ ile ATB arasındaki işbirliği artırılacak

AKÜ ile ATB arasındaki işbirliği artırılacak

AKÜ Rektörü Mustafa Solak ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’e teşekkür ziyaretinde bulundu Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, yapımı devam eden Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi'ne ulaşıma sağlayacak olan bölünmüş yol tahsisi ile ilgili olarak Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler'e resmi bir ziyarette bulundu.Ziyarette Solak, Mühsürler'e başta yapımı devam eden AKÜ Onkoloji [&hellip]

AKÜ ile ATB arasındaki işbirliği artırılacak

AKÜ Rektörü Mustafa Solak ATB Başkanı Mehmet Mühsürler’e teşekkür ziyaretinde bulundu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, yapımı devam eden Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi’ne ulaşıma sağlayacak olan bölünmüş yol tahsisi ile ilgili olarak Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler’e resmi bir ziyarette bulundu.
Ziyarette Solak, Mühsürler’e başta yapımı devam eden AKÜ Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi olmak üzere Veteriner Fakültesi ve Mandacılık Tesisleri’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştirildiği görüşmede AKÜ ve ATB arasındaki işbirliğinin artırılması hususunda fikir birliğine varıldı. Ziyarete Solak ile birlikte AKÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İhsan Ceran ile Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme