AKÜ Hizmet Kulübü'nden Vali’ye ziyaret

AKÜ Toplumsal Hizmet Kulübü Başkanı Serap Altıntaş ve kulüp üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Toplumsal Hizmet Kulübü Başkanı Serap Altıntaş ile üyeler Evsin Suakar ve Yılmaz Erdoğan Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.AKÜ Toplumsal Hizmet Kulübü Başkanı Serap Altıntaş, ziyaret sırasında kulübün çalışmaları [&hellip]

AKÜ Hizmet Kulübü’nden Vali'ye ziyaret

AKÜ Toplumsal Hizmet Kulübü Başkanı Serap Altıntaş ve kulüp üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Toplumsal Hizmet Kulübü Başkanı Serap Altıntaş ile üyeler Evsin Suakar ve Yılmaz Erdoğan Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
AKÜ Toplumsal Hizmet Kulübü Başkanı Serap Altıntaş, ziyaret sırasında kulübün çalışmaları hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi verdi. Altıntaş, “Düşümdeki Okul Nedir?” adını verdikleri proje kapsamında yardıma muhtaç olan köy ilkokullarının tamir, bakım, onarımlarının yanı sıra ihtiyaca göre kütüphane, fen bilgisi laboratuarı, tiyatro salonu, bahçe ve çevre düzenlenmesi gibi hizmetleri yerine getirdiklerini belirtti.
Altıntaş, gönüllü üyelerinden oluşturdukları teknik kadroları dış ve iç cephe boyası, elektrik sistemleri, su tesisatı ile ilgili sorunlar, fayans ve lavabo işlemleri gibi sorunların geçici değil de kalıcı olacak çözümler ürettiklerini belirtti. Bu proje kapsamında İhsaniye ilçesine bağlı Eynihankuzviran köyü İlkokulunun belirlendiğini, sözkonusu okulun eksikliklerinin giderilerek köy ilkokulunda öğrenim gören küçük kardeşlerinin öğrenimlerini daha iyi şartlarda sürdürmelerini sağlayacakları inancında olduğunu sözlerine ekledi. Vali İrfan Balkanlıoğlu, Toplumsal Hizmet Kulübü’nün yaptıkları çalışmaların çok anlamlı olduğunu, eğitime yapılan katkı ve desteklerin geleceğe yapıldığını, bu nedenle bu tür sosyal sorumluluk projelerinin toplumun diğer kesimlerine örnek olmasının gerektiğini belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme