AKÜ hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Rektörü Mustafa Solak, Tıbbi ve Itri Aromatik Bitkiler konusunda uzman öğretim üyelerini makamında kabul etti Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tıbbi ve aromatik bitkilerle ilgili çalışmalarına hız verdi. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak tarafından görevlendirilen öğretim üyeleri, Rektör Solak'ı makamında ziyaret etti.AKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Erol ile Gıda Kontrol Uygulama [&hellip]

AKÜ hız kesmiyor

AKÜ Rektörü Mustafa Solak, Tıbbi ve Itri Aromatik Bitkiler konusunda uzman öğretim üyelerini makamında kabul etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) tıbbi ve aromatik bitkilerle ilgili çalışmalarına hız verdi. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak tarafından görevlendirilen öğretim üyeleri, Rektör Solak’ı makamında ziyaret etti.
AKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Erol ile Gıda Kontrol Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erman Duman ve beraberindeki öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Alper Can, Yrd. Doç. Dr. Hakan Terzi, Öğr. Grv. Dr. Amir Soltanbegie’nin gerçekleştirdiği ziyarette tıbbi ve ıtri bitkiler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Solak heyete çalışmalarında başarılar dileyerek, kendilerine her türlü desteği vereceğini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme