• Haberler
  • Genel
  • AKÜ Hastenesi’nden iade-i ziyaret – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Hastenesi’nden iade-i ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Göreve başlayan AKÜ Hastanesi yönetimi, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’ye iade-i ziyarette bulundu Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Abdullah Ayçiçek ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Doğan, Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’yi ziyaret ederek Afyonkarahisar’da özel, resmi ve üniversiteye ait sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki [&hellip]

AKÜ Hastenesi'nden iade-i ziyaret

Göreve başlayan AKÜ Hastanesi yönetimi, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’ye iade-i ziyarette bulundu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Abdullah Ayçiçek ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Doğan, Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’yi ziyaret ederek Afyonkarahisar’da özel, resmi ve üniversiteye ait sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki iş birliği kapsamında fikir alış verişinde bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık Müdürü Yemenici ise, “
“Üniversitemiz ile bugüne kadar yardımlaşarak vatandaşımıza hizmet ettik. Umuyoruz ki yeni yönetim ile, değerli Başhekimimiz ve ekibi ile de bu yardımlaşma ve dayanışma üst düzeyde devam edecek, daha da artacaktır.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme