AKÜ Halk Oyunları ekibi finalde

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Halk Oyunları ve Dans Topluluğu Üniversite Spor Federasyonu Halk Oyunları Grup Yarışmasında Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı AKÜ Halk Oyunları ve Dans Topluluğu Üniversite Spor Federasyonu Halk Oyunları Grup Yarışması’nda Türkiye Final Gburu’na katılmaya hak kazandı. 'Diğer türler' dalında toplam 12 üniversitenin halk oyunları topluluğunun katıldığı Ayvalık'ta gerçekleştirilen yarışmada AKÜ Halk [&hellip]

AKÜ Halk Oyunları ekibi finalde

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Halk Oyunları ve Dans Topluluğu Üniversite Spor Federasyonu Halk Oyunları Grup Yarışmasında Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı

AKÜ Halk Oyunları ve Dans Topluluğu Üniversite Spor Federasyonu Halk Oyunları Grup Yarışması’nda Türkiye Final Gburu’na katılmaya hak kazandı. “Diğer türler” dalında toplam 12 üniversitenin halk oyunları topluluğunun katıldığı Ayvalık’ta gerçekleştirilen yarışmada AKÜ Halk Oyunları ve Dans Topluluğu birinci olmayı başardı.
GENEL KLASMANDA
4. OLDU
Eğitmenliğini BESYO Öğretim Görevlisi Hüseyin Cankay ve Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Öğrencisi İlker Baygül’ün yaptığı AKÜ Halk Oyunları ve Dans Topluluğu Genel klasmanda da 4. olurken kendi türünde 90,93 puan almayı başardı.
80 puan üzeri puan alan takımların bir tura geçmesine izin verilen takımlar arasına 90,93 puanla giren AKÜ Halk Oyunları ve Dans Topluluğu 6-9 Mayıs tarihleri arasında Sivas’ta gerçekleştirilecek olan Türkiye finallerine gidecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme