AKÜ Futsal Takımı gösteri maçı yaptı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Futsal Takımı, dünkü final maçı öncesi bir gösteri maçı yaptı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Futsal Takımı, Zafer Koleji ve Milli Piyango Anadolu Lisesi arasında oynanacak final maçı öncesi bir gösteri maçı yaptı. Mavi ve beyaz formayla sahaya iki takım çıkartan AKÜ Futsal Takımı, yaptığı maçla Salon Futbolu hayranlarını mest etti. İlk yarı sustularAfyon [&hellip]

AKÜ Futsal Takımı gösteri maçı yaptı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Futsal Takımı, dünkü final maçı öncesi bir gösteri maçı yaptı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Futsal Takımı, Zafer Koleji ve Milli Piyango Anadolu Lisesi arasında oynanacak final maçı öncesi bir gösteri maçı yaptı. Mavi ve beyaz formayla sahaya iki takım çıkartan AKÜ Futsal Takımı, yaptığı maçla Salon Futbolu hayranlarını mest etti.
İlk yarı sustular
Afyon Kocatepe Üniversitesi Futsal Takımları’nın mücadelesinin ilk yarısında gol olmadı. Büyük heyecana neden olan maçın ilk yarısı pozisyon bakımından zengin geçti. Ancak maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.
İkinci yarı
coştular
AKÜ Futsal Takımlarının mücadelesinde beyaz formalı ve mavi formalı iki ekibin mücadelesi ikinci yarıda bol mücadeleyle geçti. Mavi formalı takım, 2. yarıya golle başladı. Ramazan’ın attığı golle 1-0 üstünlüğü ele geçiren Mavi Takım, golden sonra oyun üstünlüğünü devam ettirdi. Mavi Formalı ekip,Abdullah’la bir gol daha bularak 2-0 üstünlüğü yakaladı. Beyaz Takım, Mavi Takım’ın attığı iki golden sonra canlandı ve Fatih’le bir gol bularak maçı 2-1’e getirdi. Mavi Takım golden sonra ataklarını arttırdı Abdullah’la durumu 3-1’e getirdi. Beyaz Takım maçın bitimine 3 dakika kala Süleyman’la maçtaki ikinci sayısını elde etti. 3-2 Abdullah, gol sağanağına son dakikaya kadar devam etti ve bir gol daha atarak durumu 4-2’ye taşıdı. Maçta başka gol çıkmazken, müsabaka Mavi Formalı takımın 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Bakmadan Geçme