• Haberler
  • Genel
  • AKÜ, ev sahipliği yaptı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ, ev sahipliği yaptı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Avrupa Birliği Projesi’nin etkinliğine ev sahipliği yaptı Afyon Kocatepe Üniversitesi, Avrupa Birliği Bakanlığı Türk Ulusal Ajansı'nın desteği ile devam eden 'Basic Skills at the Work Place' (İşyerinde Temel Becerilerin Geliştirilmesi) isimli Grundtvig Yetişkin Hareketliliği Projesi kapsamında Fransa, İspanya, Norveç ve Macaristan'dan gelen misafirlere ev sahipliği yaptı.Konu hakkında bilgi [&hellip]

AKÜ, ev sahipliği yaptı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Avrupa Birliği Projesi’nin etkinliğine ev sahipliği yaptı

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Avrupa Birliği Bakanlığı Türk Ulusal Ajansı’nın desteği ile devam eden “Basic Skills at the Work Place” (İşyerinde Temel Becerilerin Geliştirilmesi) isimli Grundtvig Yetişkin Hareketliliği Projesi kapsamında Fransa, İspanya, Norveç ve Macaristan’dan gelen misafirlere ev sahipliği yaptı.
Konu hakkında bilgi veren proje yürütücüsü Uzm. Mustafa Küçükilhan, gelen misafirlere Türk eğitim sistemi genelinde sürdürülen sağlık eğitimi ile hasta ve çalışanlara yönelik AKÜ Hastanesinde düzenlenen eğitimlerin anlatıldığını belirtti. Yine eğitimlerde dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çekildiğini, çok kültürlülük ve Kanada Eğitim modeli paralelinde eğitim kalitesinin artırılması için fikir alış verişinde bulunulduğunu ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme