• Haberler
  • Genel
  • AKÜ akademisyenlerine TÜBİTAK desteği – Kocatepe Gazetesi

AKÜ akademisyenlerine TÜBİTAK desteği – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Veteriner Fakültesi’nden iki öğretim üyesi yürütecekleri bilimsel projelere TÜBİTAK’tan mali destek almayı başardı �-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğretim üyelerince yürütülecek 3 bilimsel proje ile �-Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı” kapsamında 1 projeye TÜBİTAK tarafından mali destek alma hakkı verildi.Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi öğretim [&hellip]

AKÜ akademisyenlerine TÜBİTAK desteği

AKÜ Veteriner Fakültesi’nden iki öğretim üyesi yürütecekleri bilimsel projelere TÜBİTAK’tan mali destek almayı başardı

“1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğretim üyelerince yürütülecek 3 bilimsel proje ile “3501-Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı” kapsamında 1 projeye TÜBİTAK tarafından mali destek alma hakkı verildi.
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İbrahim Demirkan’ın “Digital Dermatit” ve Doç. Dr. Turan Civelek’in “Böbrek Taşları” üzerine sunmuş olduğu ve toplam proje başvuru bedeli 595.000 TL’lik iki proje ile AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Cenkci’nin de başvuru bedeli 356.000 TL olan “Gen Klonlanması ve Karakterizasyonu” üzerine sunulan projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü. Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı kapsamında da AKÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Raif Boğa’nın “Kendiliğinden Yerleşen Betonlarda Mineral Katkı Kullanımının Beton Özelliklerine ve Betonarme Elemanların Korozyon Performansına Etkilerinin Araştırılması” adlı araştırma projesinin 2012 yılı 2. döneminde bilimsel olarak desteklenmesine karar verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme