AKÜ, Afyon’u Viyana’da temsil etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Viyana'da düzenlenen Avrupa İmmünoloji Kongresinde temsil edildi AKÜ Tıp Fakültesi, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Recep Keşli, Avusturya'nın başkenti Viyana'da 6-9 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenen Avrupa İmmünoloji Kongresi'nde (ECI) 4 İngilizce bildiri sunarak katıldı.Avrupa'nın, alanındaki en büyük ve en önemli İmmünoloji Kongresi olması özelliğini taşıyan kongreye, başta Avrupa [&hellip]

AKÜ, Afyon'u Viyana'da temsil etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Viyana’da düzenlenen Avrupa İmmünoloji Kongresinde temsil edildi

AKÜ Tıp Fakültesi, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Recep Keşli, Avusturya’nın başkenti Viyana’da 6-9 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenen Avrupa İmmünoloji Kongresi’nde (ECI) 4 İngilizce bildiri sunarak katıldı.
Avrupa’nın, alanındaki en büyük ve en önemli İmmünoloji Kongresi olması özelliğini taşıyan kongreye, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden deneyimli ve seçkin bilim insanı da katıldı. Kongrenin çok faydalı ve verimli geçtiğini ifade eden Doç. Dr. Keşli, çok sayıda bilim insanı ile görüş alışverişinde bulunduğunu belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme