AKÜ, Afyon’u en büyük fuarda temsil etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar’ı temsil etmek üzere 'International Medical Travel Exhibition and Conference-IMTEC Fuarı'na katıldı Türkiye'nin akredite hastane ve sağlık kuruluş yetkilileri, aralarında Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) de bulunduğu üniversiteleri, sağlık turizmi tur operatörleri ve turizm kuruluşları, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde düzenlenen fuarda yer aldılar.Fuara Afyonkarahisar ve Kütahya bölgesini temsilen Zafer Kalkınma Ajansı, AKÜ'yü [&hellip]

AKÜ, Afyon'u en büyük fuarda temsil etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyonkarahisar’ı temsil etmek üzere “International Medical Travel Exhibition and Conference-IMTEC Fuarı”na katıldı

Türkiye’nin akredite hastane ve sağlık kuruluş yetkilileri, aralarında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) de bulunduğu üniversiteleri, sağlık turizmi tur operatörleri ve turizm kuruluşları, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen fuarda yer aldılar.
Fuara Afyonkarahisar ve Kütahya bölgesini temsilen Zafer Kalkınma Ajansı, AKÜ’yü temsilen Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak ile Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alper Murat Ulaşlı ile Grand Özgül Termal, Korel Termal ve İkbal Termal Hotel yetkilileri katıldı.
AKÜ standında Rektör Prof. Dr. Solak ve Yrd. Doç. Dr. Ulaşlı, dünyanın önemli sağlık kuruluşlarının temsilcileri ile hasta ve termal turist gönderilmesi için birebir görüşmelerde bulundular. Türkiye’nin termal sağlık turizmi merkezi olan Afyonkarahisar’ın sağlık ve termal sağlık turizmi açısından önemli bir merkez olduğu anlatıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme