AKTİK’in ödül töreni şölene dönüştü

Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü’nün düzenlediği tenis turnuvasında derece alan sporculara kupaları dün düzenlenen törenle verildi. Törene protokol de yoğun ilgi gösterdi Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü’nün düzenlediği tenis turnuvasında derece alan sporculara kupaları dün düzenlenen törenle takdim edildi. Törende sporculara Törene protokol de yoğun ilgi gösterdi. Turnuvada değişik yaş gruplarında dereceye giren sporculara ödüllerini Vali İrfan [&hellip]

AKTİK'in ödül töreni şölene dönüştü

Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü’nün düzenlediği tenis turnuvasında derece alan sporculara kupaları dün düzenlenen törenle verildi. Törene protokol de yoğun ilgi gösterdi

Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü’nün düzenlediği tenis turnuvasında derece alan sporculara kupaları dün düzenlenen törenle takdim edildi. Törende sporculara Törene protokol de yoğun ilgi gösterdi. Turnuvada değişik yaş gruplarında dereceye giren sporculara ödüllerini Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli takdim etti. Adeta şölene dönüşen ödül töreninde Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da bir konuşma yaptı. Balkanlıoğlu konuşmasında sporun önemine değindi. Balkanlıoğlu tenis sporunun insan vücudunun tamamen çalışmasını sağladığının altını çizerek bu etkinlikleri düzenleyen kişi ve kurumlara da teşekkürde bulundu. (Kocatepe)

“Spor yaygın olsaydı içkiyi
yasaklamak zorunda kalmazdık”

Vali İrfan Balkanlıoğlu:”Spor insan yaşamında çok önemli. Hastalıkların bir çoğu da insan vücudunun hareketsiz kalmasından ileri geliyor. Tenis de sıkı bir spor oyunu. Tenis insan vücudunun bütün organlarını hareket ediyor. Gençlerimizin malesef elinden tutulmadığı için bir çok zararlı işlerle uğraşıyorlar. Herhalde spor bu kadar yaygın olsaydı Afyon’da, herhalde biz de içkiyi yasaklamak zorunda kalmazdık. Ben bu turnuvaya katılan arkadaşlarımızı bu güzel tesisleri meydana getiren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Ben Afyonkarahisar’da böyle bir tesisin olduğunu da bilmiyordum açıkçası. Çok güzel bir mekan” dedi. (Kocatepe)

Katılan herkese teşekkür etti

Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Çetinbaş ise ödül törenine katılan herkese teşekkürde bulundu. Çetinbaş yaptığı konuşmada; “Öncelikle kulübümüz için önemli olan böyle bir organizasyonda bizimle beraber olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. ‘Doğru tesislerde başarılı sporcular yetişir’ sloganıyla başladığımız bu yolda coşkulu bir tenis camiasının olduğunu görmekten çok mutlu olduğumu belirtmeliyim. Daha beş yaşını bile doldurmadan bizlere tenis eğitimine gelmeye başlayan çocuklarımız şimdi milli takım formalarını terletmeye başladılar. Kulüp olarak başarıya inandık ve çalışmalarımızı sürdürdük. Sürdürmeye de devam edeceğiz” dedi. (Kocatepe)

Tenis raketi hediye etti

Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Çetinbaş, ödül törenine katılan protokol üyelerine tenis raketi hediye etti. Çetinbaş, “Sayın Valim, Belediye Başkanım, Emniyet Müdürüm, şimdi tenis oynama sırası sizde. Bunun ilk adımını bizler atmak istiyor ve sizlere birer raket armağan etmek istiyoruz. Sizleri de tenis kulübümüzün kortlarında görmekten onur duyacağımı belirtmek istiyor, hepinize saygılarını ve teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek onları spora davet etti. Daha sonra piste çıkan protokol üyelerine yeni birer tenis raketi hediye etti. (Kocatepe)

Ödül töreni yapıldı

Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü’nün düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvası’nın ödül töreni dün akşam saat 19.00’da gerçekleşti. Ödül törenine sporcuların aileleri, sporcular, AKTİK Yönetim Kurulu üyeleri ile il protokolü katıldı. 8 yaş karışık, 9 yaş bayan, 9 yaş erkek, 10-11 yaş erkek, 12-16 yaş bayan, +17 yaş bayan, +35 yaş bayan ve erkek kategorilerinde yapılan yarışmalarda derece alan sporculara ödülleri takdim edildi. 8 yaş kategorisinde turnuvaya katılan bütün minik sporculara madalya verildi. Miniklerin madalyalarını Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu takdim etti. Diğer kategorilerde ise sıralama şu şekilde oldu:
9 YAS BAYAN
1.MELİS KARAGÖZ
2.IPEK ACAR
3. ŞEVVAL ALTIN
9 YAS ERKEK
1. LOKMAN ARAÇ
2.MEHMET SAMET DÜZGÜN
3.UTKUALPEREN OBUZ
10-11 YAS ERKEK
l. OGUZHAN SARIPINAR
2.ALPER KARATEKE
12-16 YAS BAYAN
1. ÖZGE KAÇAK
2.ZEYNEP ACAR
12-16 YAS ERKEK
1. BİL AL CAN KART
2.ARDA ATAHAN İBİŞ
+17 YAS BAYAN
1. FATMA BAŞ
2.GÜL SAYIN
+17YAS ERKEK
1. HASAN AVCIB AŞI
2. SELÇUK AKÇAY
+35 YAS BAYAN
1. DERYA ULUCAN
2. ŞULE TURKER
+35 YAS ERKEK
1. İSMAİL DANIŞTEKIN
2.SALIM NAKİPOĞLU

Tenis oyna(yama)dılar

Kendilerine birer tenis raketi hediye edildikten sonra ödül töreni sonunda korta geçen Afyonkarahi-sar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli tenis oynadılar. Tenis Antrenörü Ali Karagöz’le alıştırma çalışmaları yapan protokol üyeleri oynarken zaman zaman zorlandı. Topa bir çok kez ıska geçen Balkanlıoğlu, Çoban ve Türkmenli tenis severlerin yüzünü güldürdüler. Özellikle İrfan Balkanlıoğlu, “İlk kez tenis raketi elime alıyorum” diyerek Ali Karagöz’den ve diğer tenisçilerden yardım istedi. Son olarak tenis raketini eline alan Adnan Demirel de tenis topuna vurmakta zorlansa da oynamayı başardı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme