• Haberler
  • Genel
  • Akşit veda ziyaretlerinde bulundu – Kocatepe Gazetesi

Akşit veda ziyaretlerinde bulundu – Kocatepe Gazetesi

İl Jandarma Komutanı olarak görev yaparken Sivas’a tayini çıkan Jandarma Kıdemli Albay Okçin Akşit, Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün ve Baro Başkanı Av. Turgay Şahin'e veda ziyaretinde bulundu DESTEĞE TEŞEKKÜR ETTİAfyonkarahisar’da görev yaptığı süre boyunca her kesimle iyi diyaloglar içerisinde bulunan Albay Okçin Akşit, şehirde geçirdiği görev süresi içerisindeki [&hellip]

Akşit veda ziyaretlerinde bulundu

İl Jandarma Komutanı olarak görev yaparken Sivas’a tayini çıkan Jandarma Kıdemli Albay Okçin Akşit, Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün ve Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’e veda ziyaretinde bulundu

DESTEĞE TEŞEKKÜR ETTİ
Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre boyunca her kesimle iyi diyaloglar içerisinde bulunan Albay Okçin Akşit, şehirde geçirdiği görev süresi içerisindeki ortak çalışmalarda kendisine verdiği destekler sebebiyle Dr. Necip Yemenici’ye teşekkür etti.
Dr. Yemenici, Albay Akşit ile aynı ilde görev yapmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirterek bundan sonraki meslek ve özel hayatında başarılar diledi. Ziyaret sonunda günün anısına Dr. Yemenici tarafından Albay Akşit’e küçük bir hediye verdi.
SICAK VEDA ZİYARETİ
İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün’ü de makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette her iki tarafta karşılıklı olarak; görevde bulundukları süre içinde aynı ortamlarda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonunda Dr. Akgün, Albay Akşit’e yeni görev yerinde başarılar diledi. İl Jandarma Komutanı J. Albay Okçin Akşit, Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’i makamında ziyaret ederek vedalaştı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme