• Haberler
  • Genel
  • Akşener'i Afyon teşkilatı yalnız bırakmadı

Akşener'i Afyon teşkilatı yalnız bırakmadı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin vefat eden Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek'i mezarında ziyaret ettikten sonra ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Akşener'i Afyonkarahisar teşkilatı yalnız bırakmadı   İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, koronavirüse yenik düşen İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek'in Eğirdir Bedre Köyü'ndeki mezarı başında dua etti. 'AFYON TEŞKİLATINDAN TAM DESTEK' [&hellip]

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin vefat eden Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek’i mezarında ziyaret ettikten sonra ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Akşener’i Afyonkarahisar teşkilatı yalnız bırakmadı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, koronavirüse yenik düşen İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek’in Eğirdir Bedre Köyü’ndeki mezarı başında dua etti.
“AFYON TEŞKİLATINDAN TAM DESTEK”
Akşener, Şimşek’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Akşener’i; Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, İGM, Belediye Meclisi Üyeleri, Afyonkarahisar İlçe Başkanları Yönetim Kurulu Üyeleri yalnız bırakmadı. Meral Akşener’i yaklaşık beş bin kişinin karşıladığı öğrenildi. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Akşener’in Isparta’nın Senirkent ve Uluborlu programlarına da katıldılar.
“İYİLER HAREKETİ
HALK HAREKETİNE DÖNÜŞTÜ”
Muhammet Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Öyle görülüyor ve anlaşılıyor ki İYİ’ler Hareketi, bir halk hareketine dönüştü. İYİ Parti’nin lideri ve kadroları da milletin umudu haline dönüştü. Bu gerçeği, vatandaşın ilgisinden, coşkusundan ve sevgisinden görmek mümkündür. Isparta adeta ayağa kalktı. İYİ Parti ve liderine sevgisini ve teveccühünü gösterdi. İsparta’da gördüğümüz tablo, ‘Millet Bizi Çağırıyor’ sözünün sadece bir slogan olmadığını açık ve net bir şekilde ortaya çıkarmıştır. Milletimiz beceriksiz ve basiretsiz iktidardan bıkmış bir umut olarak gördüğü İYİ Parti ve kadrolarını iktidara çağırmaktadır.”
Mısırlıoğlu, Isparta programı sonrası Sandıklı’da bulunan bir tesiste Afyonkarahisar heyeti ile bir araya gelen Meral Akşener’le parti çalışmalarını değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme