Akşener'e desteğe tasfiye – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Devlet Bahçeli yerine Meral Akşener'in Genel Başkan olmasını isteyenler için tasfiye süreci devam ediyor. Ülke genelindeki tasfiye, Afyonkarahisar'a da yansıdı.20 YILDIR İLÇE BAŞKANI İDİMeral Akşener'e doğrudan destek veren MHP Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar görevden alındı. 20 yıldır bu görevi sürdüren İbrahim Acar, MHP'nin başarılı olması için çalışmaya devam edeceğini söyledi.DİNAR, 'MHP'Lİ [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Devlet Bahçeli yerine Meral Akşener’in Genel Başkan olmasını isteyenler için tasfiye süreci devam ediyor. Ülke genelindeki tasfiye, Afyonkarahisar’a da yansıdı.
20 YILDIR İLÇE BAŞKANI İDİ
Meral Akşener’e doğrudan destek veren MHP Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar görevden alındı. 20 yıldır bu görevi sürdüren İbrahim Acar, MHP’nin başarılı olması için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
DİNAR, ‘MHP’Lİ BELEDİYE’ LİSTESİNDE YOK
Dinar’da iki dönem MHP’den Belediye Başkanı seçilen ve bu görevi sürdüren Saffet Acar hakkında suç duyurusunda bulunulduğu iddia edildi. Dinar Belediyesi, MHP Genel Merkezi’nin internet sayfasında da ‘MHP’li Belediyeler’ kategorisinden çıkarıldı.
TÜRKAV İL TEMSİLCİLİĞİ KAPATILDI
Öte yandan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı İl Temsilciliği’nin de kapandığı açıkladı. TÜRKAV Eski İl Temsilcisi İhsan Yağcı, “Mücadelemiz son nefer son nefes son damla kanadır derken, bu sözleri Genel Merkez’e ithafen söyleyeceğimiz günleri de gördük” dedi.
>> Burak AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme