Akşener, Başkan Adayını Açıkladı

Uşak Belediye Başkan Adayını açıklamak ve bölge istişare toplantısını gerçekleştirmek amacıyla Uşak'a giden İYİ Parti Lideri Akşener, İYİ Parti Uşak Belediye Başkan adayının Muhammed Gür olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Uşak’ta katıldığı bölge istişare toplantısında İYİ Parti’ye kurumsal operasyon yapıldığının ortaya çıktığını ifade eden Akşener, Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar.” dedi

“ SAVAŞ İLANI OLARAK KABUL EDİYORUM”
İYİ Parti Meral Akşener, bölge istişare toplantısını gerçekleştirmek ve Uşak Belediye Başkan Adayını açıklamak amacıyla Uşak’a gitti. Uşak İYİ Parti il başkanlığını ziyaret eden Akşener, son günlerdeki İYİ Parti’deki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İYİ Parti’ye kurumsal operasyon yapıldığının ortaya çıktığını ifade eden Akşener, “Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar. Ben idmanlıyım. Mesela Ankara’yı paylaşmışlar isimlerine kadar. İstanbul’u bilmiyorum. Mesela Polatlı’ya eski Ankara il başkanımız, GİK üyemiz Yetkin Öztürk gelecekmiş. Bunlar CHP’den aday olacakmış. Ben öyle anladım konuşmadan. Daha ilginci de Gölbaşı’na da Yakup Odabaşı gelecekmiş. Hiçbirinden haberim yok. Bu ne demek biliyor musunuz? Bir siyasi partinin iç işlerine karışmak demektir. Biz bunu 1997’de Doğru Yol Partisi’nde yaşadık. Ben bu konuda idmanlıyım. Şu an itibariyle bir savaş olarak kabul ediyorum, varım buyursunlar.” diye konuştu.
“UŞAK’IN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRECEĞİM”
Akşener sözlerini şöyle tamamladı: “Her şehirde tespit edilmiş belediye başkan adaylılarımızı , ilçe başkan adaylarımızı o şehrimizde ilan ediyoruz. Uşak Belediye Başkan Adayımız Muhammet Gür ile zaten 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi ile ayrı ayrı girdiğimiz seçimlerde çok az bir farkla kaybetmişti. 2023’te milletvekili adayımızdı. Uşak Muhammet Gür ile birlikte İYİ Belediyecilik ile tanışacak inşallah. Ankara’ya döndüğümde Uşak’ın sorunlarını gündeme getireceğim. Burası bir sanayi şehri. Havaalanına ihtiyaç var. Uşakspor’un sorunlarının giderilecek. Hastane sorunu ve diğer tüm sorunlar, belediye eliyle olanlar çözülecek. Çözülemeyecek olanlar ise, 2028’de iktidar olmaya hazırlanan bir parti olarak çözüm üretilmesine katkıda bulunacağız.”
Uşak’ta gerçekleşen İYİ Parti bölge istişare toplantısına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı,
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet, Mısırlıoğlu, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Haber

Bakmadan Geçme